Το σχολείο μας δημιουργήθηκε με στόχο τη κάλυψη των αναγκών των γονέων αλλά και την παροχή γνώσεων στα παιδιά μας, με προσιτές τιμές, έχοντας γνώμονα  την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση της κοινωνίας μας, τιμές.
 

Δείχνοντας σεβασμό στους γονείς και κατανοώντας  τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, στόχος μας είναι η προσαρμογή στις ολοένα και περισσότερες ανάγκες που δημιουργούνται στο χώρο της εκπαίδευσης έχοντας διάθεση και όρεξη για την διδασκαλία των παιδιών.

Η συνεχής βελτίωση και ενημέρωση, μας βοηθούν, ώστε να δημιουργούμε καινοτόμα προγράμματα διδασκαλίας αξιολογώντας τις ανάγκες που δημιουργούνται με αρχή  τα ίδια τα παιδιά.Ταυτόχρονα η απρόσκοπτη  επαφή μας με εσάς μας δίνει την ευκαιρία να λαμβάνουμε υπόψη τις παρατηρήσεις και τις ιδέες σας και να βελτιωνόμαστε προς το καλύτερο. Επιπροσθέτως, Στην Παιχνιδούπολη από μικροί γινόμαστε γνώστες των νέων τεχνολογιών,μαθαίνουμε για την σωστή και ασφαλή χρήση του υπολογιστή ενώ ακολουθούμε βήμα βήμα τους κανόνες συμμετέχοντας στο εξειδικευμένο πρόγραμμα των Technokids Greece – Τεχνολογία & Εκπαίδευση.