Όμορφη παιχνιδούπολη

Ο παιδικός σταθμός-νηπιαγωγείο «ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ», ξεκίνησε να λειτουργεί τον Σεπτέμβριο του 2014, από την Βασιλική Μαρούγκα (νηπιαγωγός).

Η Βασιλική Μαρούγκα είναι πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στη Προσχολική Ηλικία. Από το 2000 συμμετέχει στη φιλαρμονική ορχήστρα της Ελευσίνας και γνωρίζει φλάουτο και πιάνο.

Η αποστολή μας

Το σχολείο μας δημιουργήθηκε με στόχο τη κάλυψη των αναγκών των γονέων αλλά και την παροχή γνώσεων στα παιδιά μας, με προσιτές, έχοντας γνώμονα την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση της κοινωνίας μας, τιμές. Δείχνοντας σεβασμό στους γονείς και κατανοώντας τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, στόχος μας είναι η προσαρμογή στις ολοένα και περισσότερες ανάγκες που δημιουργούνται στο χώρο της εκπαίδευσης έχοντας διάθεση και όρεξη για την διδασκαλία των παιδιών.

Καλέστε μας!
(+30) 2130417430

Meet Our Team

Παιδαγωγοί & Συνεργάτες
vmarouga

Μαρούγκα Βασιλική - Ιδιοκτήτρια/Πτυχιούχος του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Επιπρόσθετα πρόσφατα ολοκλήρωσα τις Μεταπτυχιακές σπουδές μου στις Επιστήμες της Αγωγής. Από την παιδική μου ηλικία ήρθα σε επαφή με την μουσική, μαθαίνοντας πιάνο, ενώ έπειτα συμμετείχα στη Φιλαρμονική του Δήμου παίζοντας φλάουτο. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου δίδασκα εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ελευσίνας. Ενώ έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πάνω στην εκπαίδευση σε ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τον Σεπτέμβριο του 2014 πήρα την απόφαση να δημιουργήσω το Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο «Όμορφη Παιχνιδούπολη» με σκοπό την δραστηριοποίηση μου στον τομέα της εκπαίδευσης που τόσο αγαπώ, διδάσκοντας στο τμήμα του νηπιαγωγείου.
lemouu

Δήμητρα Λεμούσια /Πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Γεννήθηκα στο Μαρούσι και από τα παιδικά μου χρόνια μένω στην Ελευσίνα. ‘Έχοντας μια ιδιαίτερη έφεση στα διεθνή ζητήματα επέλεξα τον κλάδο των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Ο εργασιακός στίβος μου έδειξε γρήγορα το δρόμο και έτσι άρχισα να αναπτύσσω τις ικανότητες μου, στις Δημόσιες Σχέσεις & το Marketing. Μέσω e-Learning προγραμμάτων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνώνειδικεύτηκα στο Digital Marketing. Είμαι υπεύθυνη Marketing & Δημοσίων Σχέσεων της ‘Όμορφης Παιχνιδούπολης’ τα τελευταία χρόνια δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία της επιχείρησης στα social media. Στο ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να αρθρογραφώ , για αυτό αν ψάξετε για εμένα θα βρείτε άρθρα μου στο POLITICO καθώς και διάφορα άλλα σε ενημερωτικές ιστοσελίδες , όπως και το ‘Mind the Gap’ στην ενημέρωση.
_STJ0014-2

Κάρκα Κωνσταντίνα/Πτυχιούχος Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών επιστημών

Επιπρόσθετα, έχει εκπαιδευτεί στη Συστημική Ψυχοθεραπεία, η οποία αποτελεί μια επιστημονικά κατοχυρωμένη θεραπευτική προσέγγιση με εφαρμογή σε μεγάλο εύρος προβλημάτων και έχει παράδοση πολλών δεκαετιών τόσο στη Δύση όσο και στον ελληνικό χώρο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο εκπαίδευσης στη Κλινική Ψυχοπαθολογία στο Αιγινίτειο Νοσοκομείο. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, εργάστηκε σε κέντρα ψυχικής υγείας και ιατρεία, όπου ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την αντιμετώπιση συναισθηματικών δυσκολιών παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, τη συμβουλευτική γονέων και την ατομική ψυχοθεραπεία περιστατικών τοξικοεξάρτησης. Ταυτόχρονα, προσέφερε και εθελοντικά τις υπηρεσίες της στα ΚΑΠΗ Μεγάρων, σε Οικοτροφείο, καθώς και στο Κέντρο Ημέρας «Συμπαράσταση Παιδιών και Οικογένειας». Σήμερα, παράλληλα με το ιδιωτικό της γραφείο, αποτελεί Ψυχολόγος - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια - Ειδική Παιδαγωγός στο "Μονοπάτια Εξέλιξης". Τέλος, παρακολουθεί πολυάριθμα σεμινάρια συνέδρια και ημερίδες, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και κατάρτιση στον κλάδο της.